Blessurepreventie

Blessurepreventie

Voorkom klachten

Revalidatie

Optimaal herstellen

Prestatieverbetering

Het maximale uit jezelf halen

Presentaties/workshops

Samen sterk

Dit zijn de diensten die jou helpen!

Stel je eens voor, een plaats die totaal gefocust is om jouw prestatie beter te maken en je in beweging houden.. Wij hebben de juiste variatie aan diensten voor jou!

Een plaats die er alles aan kan doen om jou zo goed mogelijk te laten presteren. Een plaats die jouw lichaam en geest terug laat keren naar die ene activiteit die er voor jou zo toe doet. Mocht je nou een (top) sporter zijn en wil je je prestatie verbeteren. Of  wil je klachten voorkomen of revalideren van een vervelende blessure? Nova Fysio & Performance kan jou op meerdere fronten begeleiden. Wij voorzien jou van (trainings) tips om jouw persoonlijke doelstelling te halen. Daarnaast helpen wij jou om het risico op een blessure te verminderen & helpen wij jou om continu hoog performance level te onderhouden!

Geblesseerd raken kan behoorlijk frustrerend zijn. De blessure helpt niet bij je training en kan daarnaast ook van invloed zijn op de gemoedsrust. Het zoeken van professionele hulp is een goede eerste stap!

Het doel van Nova Fysio & Performance is het helpen en ondersteunen van de actieve mens. De mens die graag wilt herstellen en een goede prestatie wil leveren. Hierbij gaan wij aan de ene kant op zoek naar de oorzaak van de klacht. Aan de andere kant gaan wij op zoek naar de mogelijke ‘verbeter punten’. Om niet alleen goed te herstellen maar er ook voor te zorgen dat de klachten weg blijven!

Daarbij dragen wij zorg voor een optimale kwaliteit door jarenlange ervaring in de (top)sport en het nauwlettend in de gaten houden van de laatste ontwikkelingen. Verder hebben wij een uitgebreid netwerk van (zorg)professionals tot onze beschikking die ons in staat stelt om bijna elke vraag te kunnen beantwoorden!

Enkele Highlights

  • Tips om je prestatie te verbeteren
  • Tips om het risico op blessures te verkleinen
  • Professionele trainingsschema´s waarmee je aan de slag kunt
  • Supersnelle en effectieve work-outs die overal kunt inpassen
  • Oefeningen die je hard laten gaan, maar zacht voor de gewrichten, gaan voor optimale controle & prestatie