Wil je het beste uit jezelf halen?

Nova Fysio Scan!

Nova Fysio Scan!

Om jouw prestatie te verbeteren hebben wij een speciale scan. Na allerlei metingen en testen kunnen wij zien waar de ontwikkelingspunten zitten. Vervolgens kunnen we samen jouw prestatie verbeteren!

Compex training

Een simulator voor je spieren. Er zitten draden en plakkers aan. Wanneer je die op je lichaam plakt en het apparaat aandoet geven deze elektrische pulsen af.

MEER INFORMATIE OVER COMPEX TRAINING

Compressiekleding

Compressiekleding wordt in vele vormen en maten gebruikt in de (top)sport. Hierin zit veel variatie. Je hebt het sliding broekje in de voetbal bijvoorbeeld.

MEER INFORMATIE OVER COMPRESSIEKLEDING

Fiets afstelling

Optimalisatie is de kern van deze uitgebreide analyse. De kennis van Nova Fysioen de ervaring in het fietsen, gecombineerd met een zeer uitgebreide fietshouding-optimalisatie, zorgt voor prestatieverbetering.

MEER INFORMATIE OVER FIETS AFSTELLING

Foam roller

De foam roller is een ideale toevoeging om zowel het lichaam klaar te maken voor de prestatie, als een onderdeel van de cooling down om spierstijfheid en pijn na de training te verminderen.

MEER INFORMATIE OVER DE FOAM ROLLER

IJs, wisselbaden, contrast watertherapie

Wisselen tussen warm- en koud water tijdens het douchen. Op deze manier wordt de doorbloeding gestimuleerd en zorgt het voor verbetering van de afvoer van afvalstoffen.

MEER INFORMATIE OVER WATERTHERAPIE

Plyometrie training

Korte, intensieve bewegingen met maximale kracht. Dat is plyometrie! Het is vooral populair onder atleten en sporters om hun kracht en snelheid te verbeteren.

MEER INFORMATIE OVER PLYOMETRIE TRAINING

Slapen

Wist je dat jonge atleten die minder dan 8 uur slapen, 1,7 meer kans maken op blessures? Wees daarom zuinig op jezelf en slaap meer!

MEER INFORMATIE OVER SLAPEN

Sportvoeding

Sportvoeding is belangrijk. De basis van een goed herstel & een goede prestatie zit namelijk in je voeding! Er is veel winst te halen uit je voeding. Wat doe jij extra voor je herstel & prestatie?

MEER INFORMATIE OVER SPORTVOEDING