Onze Dopperfles!

Onze Dopperfles!

Wij supporten naast bijvoorbeeld Jeugdsportfonds en verschillende topsporters nu ook Dopper!

Bijscholing

Het is lastig om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Zeker als het gaat om een  (zorg- en sport) omgeving die steeds maar weer veranderd. Het is dan ook ongekend belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in deze branche.

MEER INFORMATIE OVER BIJSCHOLING

Jordi

Ik ben een trotse vader, partner, fysiotherapeut, Master Manueel Therapeut, docent fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam, Docent Competentie leerlijn aan de SOMT te Amersfoort en daarnaast vooral sportgek!

MEER INFORMATIE OVER JORDI

Samen sterk

“Waarom moeilijk doen als het samen kan?” Een leuke quote die ik laatst tegen kwam op Twitter, was getekend: Loesje. En wat ons betreft direct raak! Prestaties verbeteren als wij samenwerken.

MEER INFORMATIE OVER SAMEN STERK

Supporter van

Nova Fysio & Performance supporten verschillende doelen, waaronder Jeugsportfonds, verschillende topsporters en Dopper. Zo zijn wij Maatschappelijk Verantwoord aan het Ondernemen.

MEER INFORMATIE OVER SUPPORTER VAN

Team

Kennis delen is kennis vermenigvuldigen, daar word je als patiënt/sporter alleen maar beter van! Samen Sterk! Nova Fysio werkt vanuit deze visie ook samen met meerdere (zorg)professionals.

MEER INFORMATIE OVER ONS TEAM